Was de paprika en snij de zijkanten van de paprika en de onderkant er vanaf. Snij in kleine stukjes.
Maak de ui schoon en snij in kleine stukjes.
Snij de kippenlevertjes in kleine stukjes, als er stukjes groen op de kippenlevertjes zitten, snij die er dan af en gooi die weg (want dat is bitter).
Doe de boter in een braadslee en laat op een matig hoog vuur smelten. Zodra de boter gesmolten is voeg je de kippenlevertjes, ui en paprika allemaal tegelijk toe.
Voeg nu peper, zout en paprikapoeder toe en roer even door. Laat 5 minuten op matig vuur doorbakken.
Breek de eieren in een kom en voeg de room toe.
Klop de eieren met de room goed los.
Giet het eiermengsel bij de kippenlevertjes en roer zachtjes door elkaar heen.
Blijf nu voortdurend roeren, zodat je geen stukjes ei meer ziet. Het eimengsel moet helemaal opgenomen worden en een dikke saus gaan vormen.