Meng de kokosmelk, chiazaadjes en vanille aroma goed door elkaar heen en doe in het glas waarin je het wilt serveren. Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Chia frambozenjam
Als je verse frambozen gebruikt, voeg dan de vanille aroma en de chiazaadjes toe en meng met een theelepeltje of een staafblender door elkaar heen. Laat de chia frambozenjam minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
Als je diepvries frambozen gebruikt, ontdooi ze dan 1 minuut op de hoogste stand van de magnetron. Ze worden dan heel zacht en er komt veel vocht vrij. Voeg de chiazaadjes en het vanille aroma toe en roer met een theelepeltje door elkaar heen. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast.
Voor het serveren, de chia frambozenjam voorzichtig op de kokosmelk basis scheppen.
Topping
Spuit de slagroom bovenop de chia jam en garneer met de rest van de frambozen.