Ga terug
+ servings
Rosbiefschotel met pijnboompitten

Rosbief schotel met pijnboompitten

1 persoon
5 minuten

Ingrediënten

Vleesschotel

  • 100 gram plakjes rosbief
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • rucola (om te garneren)
  • 1.5 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 0.5 theelepel citroensap
  • zout en peper

Voedingswaardes

Calorieën: 373kcal
,
Eiwitten: 23g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 31g
,
Macro vetten: 74%
,
Macro koolhydraten: 2%
,
Macro eiwitten: 24%

Instructies

  • Verhit een kleine koekenpan en rooster de pijnboompitten op een matig vuur (zonder toegevoegde olie) een paar minuten zodat ze lichtbruin worden. Schep af en toe om.
    pijnboompitten in hete koekenpan roosteren zonder olie
  • Leg de plakjes rosbief op een bord. Strooi er wat zout en peper over.
    Strooi zout en peper over de plakjes rosbief.
  • Leg de blaadjes rucola en pijnboompitten op de rosbief en schenk de olijfolie en het citroensap erover heen.
    Rucola en pijnboompitten over de rosbief verdelen en het citroensap en de olijfolie erover heen schenken