Ga terug
+ servings
Keto Maaltijdsalade met zalm

Keto maaltijdsalade met zalm uit blik

4
10 minuten

Ingrediënten

  • 175 gram komkommer halve komkommer
  • 175 ml mayonaise
  • 0.5 little gem struikje 10 blaadjes
  • 2 avocado's
  • 300 gram wilde roze zalm bijvoorbeeld John West (blik)
  • 30 ml extra vierge olijfolie
  • 0.25 theelepel knoflookpoeder
  • 40 gram pijnboompitten
  • 1 eetlepel zest van citroen
  • peper en zout

Voedingswaardes

Calorieën: 701kcal
,
Eiwitten: 21g
,
Bruto koolhydraten: 11g
,
Netto koolhydraten: 4g
,
Vetten: 66g
,
Macro vetten: 82%
,
Macro koolhydraten: 6%
,
Macro eiwitten: 12%

Instructies

  • Haal de hoeveelheid slablaadjes die je nodig hebt van het struikje af en spoel ze af. Schud ze droog.
    Sla blaadjes afspoelen en uitschudden
  • Snij of scheur de sla in stukjes. Doe in een kom.
    Sla in stukjes snijden of scheuren
  • Maak de avocado schoon en snij in blokjes.
    Avocado's schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Spoel de komkommer af en snij in blokjes.
  • Doe de zalm in een kom en meng met de olijfolie en haal het los met een vork. Voeg nu de pijnboompitten toe. Meng door elkaar heen.
    Zalm met graatjes
  • Zest de citroen met een zesteur of gebruik een rasp.
    citroenzest
  • Meng de citroenrasp en knoflookpoeder door de mayonaise en voeg aan de kom toe. Meng door elkaar heen. Garneer met een paar schijfjes citroen.
    Keto Maaltijdsalade met zalm