Ga terug
+ servings
Hollandse biefstuk

Hollandse biefstuk

4 personen
5 minuten
10 minuten

Ingrediënten

Biefstuk

  • 600 gram biefstuk
  • 2 eetlepels roomboter
  • peper en zout

Voedingswaardes

Calorieën: 362kcal
,
Eiwitten: 30g
,
Bruto koolhydraten: 1g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 27g
,
Macro vetten: 66%
,
Macro koolhydraten: 1%
,
Macro eiwitten: 33%

Instructies

  • Haal de biefstuk zo'n 20-30 minuten voordat je hem gaat bakken uit de koelkast.
  • Bestrooi de biefstuk met peper en zout (je kan dit ook achteraf doen als de biefstuk al gebakken is).
  • Doe de boter in de grillpan en laat de boter lichtbruin worden.
  • Leg de biefstuk in de pan. Bak aan beide zijden totdat hij de kerntemperatuur heeft bereikt die je wilt, zie de blog.
  • Laat de biefstuk 10 minuten rusten voordat je hem serveert.
    Hollandse biefstuk