Haal het vleesmengsel uit de koelkast en leg een snijplank of bord klaar. Strooi hier het amandelmeel over om de kibbeh straks in te kunnen rollen.
Maak je handen nat onder de koude kraan en neem een hoeveelheid vleespastei zo groot als een ei. Vorm het in een bal. Maak een gat in het midden met je vinger.
Maak nu genoeg ruimte met je vinger zodat je wat vulling in het potje kan doen. Je doet dit door het potje in de palm van je hand rond te draaien.
Doe een beetje vulling in het potje en sluit het potje door het aan de bovenkant dicht te knijpen.
Herhaal dit totdat je alle vleespastei hebt gebruikt.
Verhit de frituurpan gevuld met olijfolie nu op hoog vuur.
Rol de kibbeh door het amandelmeel (dit is optioneel!).
Zodra de olie heet is frituur je 3 stukken kibbeh tegelijk in de frituurpan. Zodra de kibbeh goudbruin is, is het klaar en kan je de rest frituren.