Breng een steelpan met water aan de kook. Zodra het water kookt de eieren erin leggen en de eieren 8 minuten laten koken. Zodra de eieren klaar zijn, ze onder koud water afspoelen en pellen.
Maak de sjalotjes en de knoflook schoon en hak of snij ze in kleine stukjes.
Snij de groene chili peper open en haal de zaadlijsten eruit. Snij dan in kleine ringetjes en hak die vervolgens in kleine stukjes.
Smelt de kokosolie in een grote pan of wok op hoog vuur.
Haal eventueel het buitenste blad van het citroengras af en kneus het dan door er met een glazen pot op te stampen. Het moet wel een hele stengel blijven maar plat worden. Doe de sjalotjes, knoflook, chili peper, kurkuma, gember, citroengras, pindakaas en een snufje zout erin in de pan met kokosolie. Laat een paar minuten op hoog vuur bakken, wel roeren zodat het niet aanbakt. Voeg dan 150 ml kokend water toe en zet het vuur op laag. Af en toe roeren.
Laat 7 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
Snij de witte kool in grove slierten van ongeveer 1 cm breed. Snij de courgette in blokjes van 1 cm.
Doe de courgette en witte kool in de pan met saus en voeg de kokosmelk toe, doe de deksel op de pan en laat 5-6 minuten zachtjes koken.
Snij de paneer in blokjes. Voeg aan de saus toe en laat een paar minuten meekoken. Het gerecht mag niet droog koken, dus voeg zo nodig een beetje meer kokend water of kokosmelk toe, maar je wilt ook niet dat het een soep wordt!
Shirataki noedels
Open het zakje met noedels en spoel ze in een vergiet af onder de koude kraan. Smelt de boter in een pan en voeg de noedels en de kurkuma toe. Laat ze 2 minuten zachtjes koken.
Zodra de courgette en kool gaar zijn (je moet een vork in de courgette kunnen prikken), zet je het vuur uit en haal je de stengel citroengras eruit en gooi die weg. Pel de hardgekookte eieren en snij ze in stukjes. Voeg aan de groenteschotel toe.