Haal het vlees uit de koelkast. Het vlees moet namelijk op temperatuur zijn, want als je koud vlees in een warme slowcooker doet, wordt het taai. Zet de slowcooker ook al op de hoge stand om voor te verwarmen.
Doe de kokosolie, kokosmelk en de specerijen in de slow cooker. Mix. Als je een maatlepeltje van 0.25 theelepel gebruikt, past dat makkelijker in je kruidenpotjes. Je doet dan 4 keer een 0.25 maatlepeltje om 1 theelepel te krijgen.
Haal de schil van de ui af en snij hem in 4 stukken. Voeg de ui dan aan de slowcooker toe.
Voeg het in stukken gesneden vlees toe.
Meng zodat het vlees bedekt is met de specerijen/kokosroom mix.
Kook 8-10 uur op 'laag' of 4-6 uur op 'hoog'.
Serveer met gele bloemkoolrijst of met konjac rijst en licht gegaarde (wilde) spinazie.