Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige salade met avocado en gele paprika
4
personen
5
minuten
minuten
Ingrediënten
200
gram
ijsbergsla
100
gram
gele paprika
2
avocado's
100
gram
cherry tomaatjes
2
eetlepels
extra vierge olijfolie
1
eetlepel
citroensap
1/8
theelepel
zout
Voedingswaardes
Calorieën:
242
kcal
,
Eiwitten:
3
g
,
Bruto koolhydraten:
13
g
,
Netto koolhydraten:
5
g
,
Vetten:
22
g
,
Macro vetten:
76
%
,
Macro koolhydraten:
20
%
,
Macro eiwitten:
5
%
Instructies
Was de sla en droog met een sla centrifuge. Snij in stukken.
Was de paprika en dep droog. Snij doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Snij dan in kleine stukjes.
Weeg de tomaatjes, was ze, dep droog en halveer ze.
Snij de avocado doormidden en haal de pit eruit. Haal het vruchtvlees met een eetlepel uit de avocado en snij in blokjes.
Doe de ijsbergsla, gele paprika, tomaatjes en avocado in een kom.
Maak nu de vinaigrette door de olijfolie, citroensap en het zout door elkaar heen te mengen.
Meng de vinaigrette door de salade heen.