Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken bloemkoolbladeren
4
personen
5
minuten
minuten
5
minuten
minuten
Ingrediënten
bladeren en stronk van 1 bloemkool
3
eetlepels
kokosolie
2
eetlepels
korianderzaadjes
1
eetlepel
komijnzaadjes
1-2
eetlepels
kurkuma
Voedingswaardes
Calorieën:
110
kcal
,
Eiwitten:
1
g
,
Bruto koolhydraten:
3
g
,
Netto koolhydraten:
1
g
,
Vetten:
11
g
,
Macro vetten:
86
%
,
Macro koolhydraten:
10
%
,
Macro eiwitten:
3
%
Instructies
Was de bloemkoolbladeren en stronk en snijdt in kleine stukjes.
Verwarm de kokosolie op matig-hoog vuur in een wok of ruime pan.
Voeg de korianderzaden en komijnzaadjes toe. Als de zaadjes gaan 'poppen' de bloemkoolbladeren en stronk toevoegen.
Voeg nu ook de kurkuma toe.
Roerbak het geheel in
5-10 minuten
gaar (afhankelijk van de grootte van de bloemkool stronk en stengels van de bladeren).