Ga terug
+ servings
Bloemkoolbladeren roerbakken

Gebakken bloemkoolbladeren

4 personen
5 minuten
5 minuten

Ingrediënten

  • bladeren en stronk van 1 bloemkool
  • 3 eetlepels kokosolie
  • 2 eetlepels korianderzaadjes
  • 1 eetlepel komijnzaadjes
  • 1-2 eetlepels kurkuma

Voedingswaardes

Calorieën: 110kcal
,
Eiwitten: 1g
,
Bruto koolhydraten: 3g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 11g
,
Macro vetten: 86%
,
Macro koolhydraten: 10%
,
Macro eiwitten: 3%

Instructies

  • Was de bloemkoolbladeren en stronk en snijdt in kleine stukjes.
    Keto: gebakken bloemkoolbladeren
  • Verwarm de kokosolie op matig-hoog vuur in een wok of ruime pan.
  • Voeg de korianderzaden en komijnzaadjes toe. Als de zaadjes gaan 'poppen' de bloemkoolbladeren en stronk toevoegen.
    Keto: gebakken bloemkoolbladeren
  • Voeg nu ook de kurkuma toe.
    Voeg de korianderzaden en komijnzaadjes toe.
  • Roerbak het geheel in 5-10 minuten gaar (afhankelijk van de grootte van de bloemkool stronk en stengels van de bladeren).