Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Keto zalm met dille en citroen
4
personen
10
minuten
minuten
25
minuten
minuten
Ingrediënten
600
gram
zalmfilet
100
gram
roomboter
1
citroen
10
gram
verse dille
0.5
theelepel
knoflookpoeder
peper en zout
Voedingswaardes
Calorieën:
402
kcal
,
Eiwitten:
30
g
,
Bruto koolhydraten:
3
g
,
Netto koolhydraten:
2
g
,
Vetten:
30
g
,
Macro vetten:
67
%
,
Macro koolhydraten:
3
%
,
Macro eiwitten:
30
%
Instructies
Verwarm de oven voor op 175º celsius.
Vet de ovenschaal in met wat boter. Doe de (ontdooide) zalm in een ovenschaal.
Smelt de boter op een laag vuur.
Pers de citroen uit.
Haal de boter van het vuur en meng er het citroensap doorheen. Schenk dit over de zalmfilets.
Strooi nu de knoflookpoeder over de zalm en strooi ook gemalen peper en zout over de zalm.
Bak gaar in
25 minuten
totdat de zalm makkelijk uit elkaar valt. Bedruip de zalm
na 10 minuten
met de gesmolten citroenboter.
Was de dille en dep droog. Leg over de zalm.