Ga terug
+ servings
Rauwkost

Crudité's

4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 struik witlof snijdt in de lengte richting in vier stukken
  • ¼ komkommer in lange, dunne reepjes gesneden
  • 2 paprika's bijvoorbeeld rood en geel

Voedingswaardes

Calorieën: 22kcal
,
Eiwitten: 1g
,
Bruto koolhydraten: 4g
,
Netto koolhydraten: 2g
,
Vetten: 1g
,
Macro vetten: 31%
,
Macro koolhydraten: 55%
,
Macro eiwitten: 14%

Instructies

  • Was de paprika's en dep droog. Snij dan de zijkanten van de paprika's af en snij in dunne reepjes.
    Snijplank met reepjes paprika
  • Was de witlof, dep droog en snij eerst in vieren (in de lengte) en dan snij elke kwart nog 1 of 2 keer in de lengterichting.
    Snijplank met witlof
  • Was de komkommer, dep droog en snij in reepjes. De stukjes met veel zaadjes gebruik je niet want die zijn te slap om mee te kunnen dippen. De selderij stengel ook wassen en in reepjes snijden. Rangschik alles op een schaal.
    Rauwkost
  • Serveer met 1 of meerdere dips.