Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dips voor bij crudité's
4
personen
10
minuten
minuten
Ingrediënten
Paprika dip
75
ml
volle yoghurt
25
ml
mayonaise
(Jumbo Belgische mayonaise)
1
theelepel
tomatenketchup
(Jumbo 50% minder)
paar
druppels
Tabasco
Kerrie dip
100
ml
crème fraîche
2
theelepels
kerriepoeder
Knoflook dip
25
ml
mayonaise
(Jumbo Belgische mayonaise)
75
ml
volle yoghurt
1
theelepel
knoflookpoeder
Voedingswaardes
Calorieën:
160
kcal
,
Eiwitten:
2
g
,
Bruto koolhydraten:
3
g
,
Netto koolhydraten:
2
g
,
Vetten:
16
g
,
Macro vetten:
88
%
,
Macro koolhydraten:
7
%
,
Macro eiwitten:
5
%
Instructies
Neem drie kleine kommetjes. Doe in elk kommetje de ingrediënten voor één van de dips en meng door elkaar heen.