Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige salade met radijsjes
4
personen
10
minuten
minuten
Ingrediënten
200
gram
ijsbergsla
1
bosui
250
gram
komkommer
100
gram
radijsjes
(1 radijsje weegt ongeveer 10 gram)
Vinaigrette
0.5
citroen
2
eetlepels
extra vierge olijfolie
⅛
theelepel
zout
⅛
theelepel
grofgemalen peper
Voedingswaardes
Calorieën:
85
kcal
,
Eiwitten:
1
g
,
Bruto koolhydraten:
5
g
,
Netto koolhydraten:
3
g
,
Vetten:
7
g
,
Macro vetten:
72
%
,
Macro koolhydraten:
23
%
,
Macro eiwitten:
5
%
Instructies
Salade
Was de sla en droog in een sla centrifuge of met keukenpapier. Snij de sla in stukken en doe in een kom.
Was het bosuitje, dep ze droog en snij in kleine ringetjes. Voeg aan de sla toe.
Was de komkommer, dep droog en snij in kleine stukjes.
Was de radijsjes en snij het worteltje er af. Halveer de radijsjes en snij elke helft in 4 stukjes.
Mix alle ingrediënten goed doorelkaar.
Vinaigrette
Pers de citroen uit.
eng het citroensap met de olijfolie, peper en zout. Meng de vinaigrette door de salade heen.