Ga terug
+ servings

Haagse bluf

2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 3 eiwitten
  • 100 gram frambozen
  • 0.25 theelepel vanille extract
  • 125 ml slagroom

Voedingswaardes

Calorieën: 266kcal
,
Eiwitten: 7g
,
Bruto koolhydraten: 8g
,
Netto koolhydraten: 5g
,
Vetten: 24g
,
Macro vetten: 78%
,
Macro koolhydraten: 12%
,
Macro eiwitten: 10%

Instructies

  • Was de frambozen en dep droog met keukenpapier. Doe de frambozen en de helft van de vanille essence in een hoge kom. Houdt 2 frambozen apart om te garneren.
  • Pureer de frambozen met een staafblender of door een zeef.
  • Klop de eiwitten in een hoge kom stijf en schep het eiwitmengsel dan voorzichtig door de fruitpuree.
    stijfgeklopt eiwit
  • Verdeel over twee glazen en zet in de koelkast. Klop de slagroom met de rest van de vanille essence.
    Slagroom kloppen
  • Voor het serveren een toef slagroom op de Haagse bluf doen en garneren met een framboos of een aardbei.
    Haagse Bluf aardbeien