Go Back
+ servings
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Keto koriander-munt dip (raita)

Voorbereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Gang: Dips & koude sausjes
Keuken: Indiaas
Porties: 3 personen
calorieën: 76kcal

Ingrediënten

  • 30 ml Griekse yoghurt 10% vet
  • 15 ml extra vierge olijfolie
  • 15 ml mascarpone
  • 10 gram verse koriander
  • 10 gram verse munt
  • zeezout

Instructies

  • Was de munt en koriander en dep droog.
  • Rits de muntblaadjes van de takjes af en gebruik alleen de blaadjes. Knip de munt en koriander in kleine stukjes. Van de koriander kan je ook de steeltjes gebruiken.
  • Meng de olijfolie met de mascarpone met een staafmixer. Je moet in heel mooi gladde creme krijgen.
  • Meng deze creme nu met de yoghurt. Gebruik weer een staafmixer, zodat het heel goed en luchtig gemengd wordt.
  • Voeg nu de koriander en munt toe en maak op smaak met wat zout.

Notities

 
 

Nutrition

Calorieën: 76kcal | Bruto koolhydraten: 1g | Eiwit: 1g | Vetten: 8g | Sodium: 23mg | Potassium: 78mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 65IU | Vitamin C: 0.2mg | Calcium: 60mg | Netto koolhydraten: 0g | Macro Vetten: 90% | Macro Koolhydraten: 5% | Macro Eiwitten: 5%