Ga terug
+ servings
Zwarte schaal met kaas, rosbief en salami

Rosbief, salami en kaas schotel

1 persoon
5 minuten

Ingrediënten

Vleeswaren

  • 75 gram plakjes rosbief
  • 75 gram salami (saucisson sec)
  • 75 gram Tomme de Savoie (rauwmelkse kaas)
  • 75 gram Fourme d'Ambert (of een andere blauwader kaas)

Dips

  • 100 gram artisjokharten (of artisjokbodems)
  • 1 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 1 theelepel citroensap
  • peper en zout

Voedingswaardes

Calorieën: 1082kcal
,
Eiwitten: 68g
,
Bruto koolhydraten: 14g
,
Netto koolhydraten: 9g
,
Vetten: 84g
,
Macro vetten: 70%
,
Macro koolhydraten: 5%
,
Macro eiwitten: 25%

Instructies

  • Leg de kaas op een schaaltje.
  • Snij de salami in plakjes en leg de salami en plakjes rosbief ook op de schaal. (voor de foto ligt er maar weinig salami en rosbief op de schaal, in werkelijkheid is de portie dus een stuk groter).

Artisjokdip

  • Laat de artisjokken even uitlekken.
    stukken artisjokhart in vergiet
  • Pureer de artisjokharten met de olijfolie en maak op smaak met citroensap, peper en zout.
    artisjokken met olijfolie pureren