Ga terug
+ servings
salade nicoise

Take away Salade Niçoise voor school of werk

1 persoon
5 minuten
8 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram tonijn in olijfolie
  • 2 eieren
  • 150 gram haricot verts uit een pot
  • 30 gram olijven
  • 15 gram appelkappertjes of extra olijven
  • 50 ml mayonaise
  • zout en peper
  • chili vlokken

Voedingswaardes

Calorieën: 757kcal
,
Eiwitten: 44g
,
Bruto koolhydraten: 13g
,
Netto koolhydraten: 7g
,
Vetten: 59g
,
Macro vetten: 70%
,
Macro koolhydraten: 7%
,
Macro eiwitten: 23%

Instructies

  • Kook de twee eieren 8-10 minuten. Spoel ze dan af onder de koude kraan en pel ze.
  • Laat de haricot verts en de tonijn uitlekken. Doe dan in een lunchdoos.
  • Laat de olijven en de appelkappertjes uitlekken en voeg aan de lunchdoos toe.
  • Doe de mayonaise in een klein bakje.
  • Halveer de eieren en doe in de lunchdoos. Voeg zout en peper naar smaak toe. Vergeet niet dat het belangrijk is om te zorgen dat je genoeg zout binnenkrijgt met het keto-dieet!
  • Strooi chili-vlokken over de tonijn.
  • Zet de lunchdoos in de koelkast. Klaar om mee te nemen naar werk of school de volgende dag! Neem een vork mee.