Ga terug
+ servings
Chia bosbessen pudding

Chia bosbessenpudding

1 persoon
5 minuten

Ingrediënten

  • 100 ml kokosmelk
  • 20 gram bosbessen
  • 1.5 eetlepel chia zaadjes
  • 50 ml slagroom
  • 3 bosbessen (om te garneren)

Voedingswaardes

Calorieën: 459kcal
,
Eiwitten: 6g
,
Bruto koolhydraten: 14g
,
Netto koolhydraten: 7g
,
Vetten: 43g
,
Macro vetten: 83%
,
Macro koolhydraten: 12%
,
Macro eiwitten: 5%

Instructies

  • Was de bosbessen en doe ze in een beker van een staafblender.
    Bosbessen in een beker van een staafblender doen
  • Pureer de bosbessen. Als je geen staafblender heb kan je ze met een vork fijn prakken.
  • Meng de bosbessenpuree, kokosmelk en de chia zaadjes goed door elkaar heen.
    Meng de bosbessen, chiazaadjes en kokosmelk goed door elkaar heen
  • Doe in een glas of puddingschaaltje en zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.
    Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven
  • Klop de slagroom stijf en doe een toef slagroom op de pudding en garneer met een paar bosbessen.
    Garneer met slagroom en een paar bosbessen