Verwarm de oven eerst voor op 175° celsius. Zodra de oven op temperatuur is, de hazelnoten op de ovenplaat bedekt met een vel bakpapier leggen en 4 minuten roosteren, dan omscheppen en nog eens 2 minuten roosteren. Zodra de hazelnoten klaar zijn, ze uit de oven halen.
Verhoog de oventemperatuur nu naar 225° celsius en leg een nieuw vel bakpapier op de ovenplaat.
Was de radijsjes en snij het worteltje en het loof eraf. Halveer de radijsjes en leg ze op de ovenplaat.
Bak de radijsjes in 10 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Knip ondertussen wat bieslook met een schaar in kleine stukjes totdat je ongeveer 2 eetlepels bieslook hebt. Was nu ook de sla en droog het in een sla centrifuge.
Maak een vinaigrette met de olijfolie en de frambozenazijn, voeg zout naar smaak toe.
Haal de radijsjes uit de oven zodra ze klaar zijn. Laat ze even staan en hak ondertussen de hazelnoten in grove stukken.
Meng de sla. radijsjes, hazelnoten en bieslook door elkaar heen en voeg dan de vinaigrette toe. Meng opnieuw goed door elkaar heen.