Ga terug
+ servings
Koolrabi tagliatelle

Koolrabi pasta

2 personen
10 minuten
5 minuten

Ingrediënten

  • 350 gram koolrabi
  • 100 gram gerookte zalm
  • 100 ml creme fraiche
  • peper en zout

Voedingswaardes

Calorieën: 251kcal
,
Eiwitten: 13g
,
Bruto koolhydraten: 12g
,
Netto koolhydraten: 6g
,
Vetten: 17g
,
Macro vetten: 60%
,
Macro koolhydraten: 19%
,
Macro eiwitten: 21%

Instructies

  • Breng een ruime pan met water aan de kook.
  • Haal de harde buitenkant van de koolrabi af en halveer de koolrabi. Gebruik een spiraalsnijder om tagliatelle van de koolrabi te maken.
    Maak de koolrabi schoon en halveer
  • Doe de koolrabi tagliatelle in de pan met water zodra het water goed kookt. Kook de koolrabi in een paar minuten gaar. Je wilt dat het nog 'bite' heeft, dus kook het niet helemaal zacht.
    Kook de koolrabi tagliatelle in een paar minuten gaar
  • Snij de zalm in smalle reepjes.
    Snij de zalm in reepjes
  • Laat de koolrabi even goed uitlekken in een vergiet. Doe het dan in een diepe schaal en voeg de zalmreepjes en creme fraiche toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
    Koolrabi tagliatelle