Ga terug
+ servings
Keto: Braadworst met spitskoolpuree

Braadworst met jus

3 personen
5 minuten
10 minuten

Ingrediënten

  • 400 gram braadworst
  • 60 gram roomboter
  • 50 gram ui
  • 100 ml kokend water Geen koud water gebruiken!

Voedingswaardes

Calorieën: 555kcal
,
Eiwitten: 20g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 52g
,
Macro vetten: 84%
,
Macro koolhydraten: 1%
,
Macro eiwitten: 14%

Instructies

  • Leg de braadworst op tijd uit de koelkast. Het liefst een half uur van te voren. Als je daar geen tijd voor hebt, helpt het om hem 5-10 minuten op een heel lage magnetron stand (ontdooien) in de magnetron te zetten.
    heel keto: Braadworst
  • Pel de ui en snij in stukjes.
  • Doe de boter in een braadpan en verwarm op matig hoog vuur. Meng even door zodat de boter niet gaat branden. Zodra de boter gesmolten is het vuur lager zetten (matig).
    Boter en olie verwarmen
  • Voeg de ui aan de pan toe en sauteer de ui op matig vuur, totdat de ui wat begint te kleuren en zacht wordt.
    Braadworst aan ui toevoegen
  • Voeg dan de braadworsten toe en bruin ze snel aan alle kanten op hoog vuur. Keer de braadworsten een paar keer om zodat alle kanten bruin zijn.
    Braadworsten bruinen
  • Zorg dat de ui niet aan de bodem van de pan vast gaat zitten, dus roer even om. Voeg dan 100 ml kokend water toe, zet het vuur op matig-laag (vlees moet wel zachtjes blijven koken) en doe de deksel op de pan.
  • Terwijl de worst aan het garen is kan je spitskoolpuree maken!
    15 minuten maaltijd