Klop de eieren los met het water en de helft van de olijfolie.
Voeg de ontdooide garnalen en broccoli aan de losgeklopte eieren toe.
Snij de broccoli in een aantal stukken. De stengel in wat kleinere stukken snijden.
Voeg de broccoli toe.
Voeg nu peper en zout toe en roer door elkaar heen.
Verhit een koekenpan met de rest van de olijfolie op hoog vuur.
Zodra de olie heet is doe je het beslag in de pan en zet je het vuur naar matig-laag. Doe een deksel (of groot bord) op de pan. Bak 5-7 minuten op matig vuur. Als het vuur te hoog staat wordt de onderkant bruin en dat is minder lekker.
Zodra het ei stevig begint te worden (het mag dus niet uitlopen als je de pan een beetje schuin houdt). De frittata voorzichtig losmaken met een bakspaan. Een bord op de koekenpan leggen en dan de koekenpan omdraaien zodat de frittata op het bord komt.
De frittata opnieuw in de koekenpan laten glijden, zodat de andere kant in 3-4 minuten kan bakken (met een deksel op de pan is de baktijd korter).
Was de koriander en dep droog. Als je koriander er een beetje verlept uitziet, zet het dan 10 minuten in een kom met koud water met ijsblokjes. Knip in stukjes (ook de steeltjes). Strooi over de frittata.