Verwarm de oven voor op 200º celsius.
Klop de eieren en de mayonaise in een kom met een handmixer.
Doe het kokosmeel, de bakpoeder, zout en uienpoeder in een andere kom en meng doorelkaar.
Schep nu de droge meelmix voorzichtig door het eiermengsel (het moet luchtig blijven, dus niet hard roeren). Laat een paar minuten staan zodat het bakpoeder kan werken.
Verwarm een beetje olijfolie in een kleine koekepan.
Schep een beetje van het beslag in de koekenpan. Je wilt pizzabodems krijgen van ongeveer 8 cm diameter want anders zijn ze moeilijk te keren. Dit werkt het beste met een ingevette metalen kookring.
Zodra het beslag in de pan is, het vuur lager zetten, want anders wordt de onderkant te bruin. Na een aantal minuten keren.
Zodra beide kanten bruin zijn, de pizza bodem uit de pan halen en op een ovenplaat met een stuk bakpapier leggen. Maak nu de volgende pizza bodems totdat al het beslag op is.
Smeer op elke pizza bodem een dun laagje tomatenpuree.
Leg er nu je toppings op de tomatenpuree. Je kan pizza's maken met mozzarella, tomaat en wat peper of mozzarella met salami of Parma ham met olijven, etc.
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven - de pizza's zijn klaar als de kaas gesmolten is.