Maak de knoflook schoon en pers uit met een knoflook pers of rasp fijn.
Meng de labneh met de knoflook, zout en cayenne peper door elkaar heen.
Snij de dille in kleine stukjes, gebruik de steeltjes ook.
Meng de dille door de labneh heen.
Gekruide boter
Smelt de boter in een steelpannetje op matig vuur. Laat de boter lichtbruin worden. Haal de pan van het vuur.
Meng de olijfolie door de boter heen. Voeg de gemalen komijn, paprikapoeder en chili vlokken toe en roer door elkaar heen.
Eieren
Breng een pan met zo'n 5-10 cm water en de azijn aan de kook. Zodra het water kookt het vuur laag zetten, zodat het water zachtjes blijft koken. Breek een ei is een kommetje of soeplepel en laat voorzichtig in het water glijden.
Breek een ei is een kommetje of soeplepel en laat voorzichtig in het water glijden. Laat het ei een paar minuten zachtjes koken zodat het eiwit stevig wordt maar de dooier zacht blijft. Doe dit met alle eieren.
Serveren
Maak de cayenne peper schoon en hak in kleine stukjes. Als je van heet houdt, gebruik dan ook de zaadjes. Knip de platte peterselie in stukken om mee te garneren.
Verwarm de labneh op laag vuur.
Doe de verwarmde labneh in een kommetje. Leg de gepocheerde eieren in de verwarmde labneh en schenk de gesmolten boter er over heen. Garneer met de cayennen peper en platte peterselie.