Ga terug
+ servings
Witte schaal met salade met stukjes geitenkaas en bramen

Salade met geitenkaas en bramen

3 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram gemengde sla
  • 1 vleestomaat
  • 150 gram geitenkaas
  • 125 gram bramen
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie (bij voorkeur Taggiasche extra vierge olijfolie)
  • 1 theelepel appelazijn

Voedingswaardes

Calorieën: 259kcal
,
Eiwitten: 11g
,
Bruto koolhydraten: 10g
,
Netto koolhydraten: 6g
,
Vetten: 20g
,
Macro vetten: 68%
,
Macro koolhydraten: 15%
,
Macro eiwitten: 17%

Instructies

  • Doe de sla in een kom met heel koud water.
    Kom met sla in koud water
  • Was de tomaat, dep droog en snij in plakken. Snij vervolgens de plakken in stukjes.
    Houten snijplank met plakken vleestomaat
  • Snij de geitenkaas in plakken van 1,5-2 cm en snij vervolgens in stukjes.
    Houten snijplank met plakken geitenkaas
  • Was de bramen en dep droog. Doe ze in hun geheel door de salade. Hou een paar bramen apart om mee te garneren.
    Bakje bramen van de Jumbo
  • Maak een vinaigrette door de olie en azijn door elkaar heen te roeren. Voeg een snufje zout toe aan de vinaigrette. Meng vervolgens door de salade heen en garneer de salade met de rest van de bramen.
    Beker met vinaigrette