2eetlepelsextra vierge olijfolie(bij voorkeur Taggiasche extra vierge olijfolie)
1theelepelappelazijn
Voedingswaardes
Calorieën: 259kcal
,
Eiwitten: 11g
,
Bruto koolhydraten: 10g
,
Netto koolhydraten: 6g
,
Vetten: 20g
,
Macro vetten: 68%
,
Macro koolhydraten: 15%
,
Macro eiwitten: 17%
Instructies
Doe de sla in een kom met heel koud water.
Was de tomaat, dep droog en snij in plakken. Snij vervolgens de plakken in stukjes.
Snij de geitenkaas in plakken van 1,5-2 cm en snij vervolgens in stukjes.
Was de bramen en dep droog. Doe ze in hun geheel door de salade. Hou een paar bramen apart om mee te garneren.
Maak een vinaigrette door de olie en azijn door elkaar heen te roeren. Voeg een snufje zout toe aan de vinaigrette. Meng vervolgens door de salade heen en garneer de salade met de rest van de bramen.