Ga terug
+ servings
zwart bord met lamsrack

Lamsrack

4 personen
5 minuten
20 minuten

Ingrediënten

  • 800 gram lamsrack
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie

Voedingswaardes

Calorieën: 609kcal
,
Eiwitten: 21g
,
Bruto koolhydraten: 1g
,
Netto koolhydraten: 0g
,
Vetten: 57g
,
Macro vetten: 85%
,
Macro koolhydraten: 1%
,
Macro eiwitten: 14%

Instructies

  • Haal de lamsrack minimaal 1 uur voor dat je het gaat bereiden uit de koelkast.
    Houten snijplank met lamsrack
  • Verwarm de oven voor op 180° Celsius.
  • Strip de rozemarijn en de tijm van de takjes af en hak heel fijn.
    Houten snijplank met rozemarijn en tijm
  • Meng de olijfolie met de fijngehakte kruiden en smeer over de lamsrack.
    Lamsrack met olijfolie met kruiden
  • Doe de lamsrack in een ovenschaal en gaar in de voorverwarmde oven totdat de kerntemperatuur 60° Celsius is.
    Ovenschaal met lamsrack
  • Haal de lamsrack uit de oven en dek af met aluminiumfolie. Laat 15-20 minuten rusten, voordat je het serveert.