Was de paprika, tomaatjes en het bosuitje en rasp de kaas.
Snij de paprika en het bosuitje in kleine stukjes.
Maak de Jalapeno peper schoon en verwijder de zaadjes, snij de peper in kleine stukjes. Hoeveel Jalapeno peper je gebruikt hangt er vanaf hoe pittig je het wilt hebben.
Was de tomaatjes, dep droog en snij in half of kwart. Hou er een paar apart om mee te garneren.
Laat de boter in een koekenpan smelten (niet bruin laten worden) op matig vuur.
Doe de groenten in de pan en roerbak een paar minuten op matig-hoog vuur.
Breek de eieren in een kom. Voeg het water toe en klop goed los.
Zet het vuur wat lager en voeg de eieren toe, roer de eieren door de groenten heen. Zodra het ei wat steviger wordt maar nog wel vochtig is, van het vuur afhalen. Het blijft namelijk nog even doorkoken en anders wordt het te droog.
Maak op smaak met peper en zout en garneer eventueel met een stukje tomaat of een paar basilicum blaadjes.