Leg het vlees een uur voordat je het gaat bereiden uit de koelkast zodat het op temperatuur kan komen.
Pel de ui en snij in stukjes.
Strooi peper en zout over het vlees en snij het vlees in blokjes.
Verhit de roomboter in een braadpan op hoog vuur.
Voeg het vlees toe en bruin het op hoog vuur aan alle kanten.
Schep het vlees uit de braadpan en doe het in een voorverwarmde slowcooker of doe het in een kom en dek de kom af met aluminiumfolie zodat het vlees warm blijft.
Doe de ui in de braadpan en zet het vuur op laag. Voeg nu de paprikapoeder toe. Roer even door en laat een aantal minuten op laag vuur fruiten.
Voeg nu de kummel, majoraan en tomatenpuree toe. Meng door elkaar heen en giet in de slowcooker. Als je dit gerecht op het fornuis maakt, voeg je nu het vlees weer aan de pan toe.
Voeg eventueel een scheutje water toe zodat het vlees net onder staat. Laat het vlees in 3-4 uur op heel laag vuur gaar stoven op het fornuis of in 5-6 uur in de slowcooker op de lage stand.