Hou een paar frambozen apart om te versieren. De rest van de frambozen in een kom fijn prakken met een vork.
Voeg de keukenazijn aan de kom toe en meng door elkaar heen.
Doe het azijn-frambozenmengsel in een steelpannetje. Het steelpannetje mag niet van aluminium zijn, want dit gaat met de azijn reageren, staal mag natuurlijk wel. Breng het azijn-frambozenmengsel aan de kook en laat 10 minuten zachtjes op laag-matig vuur koken.
Giet het azijn-frambozenmengsel door een zeef boven een kom. Het vocht ga je gebruiken voor je frambozenazijn.
Duw zoveel mogelijk van het vocht met een lepel door de zeef.
Voeg de witte wijn azijn of appelazijn aan het vocht toe en roer even door.
Giet in een schone glazen fles en doe de apart gehouden hele frambozen er bij.
Zet minimaal 2 dagen in de koelkast, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. De azijn is nu klaar voor gebruik, bewaar hem wel in de koelkast.