Ga terug
+ servings
Roomsaus met peterselie 4

Roomsaus met peterselie

4 personen
5 minuten
7 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram jonge kaas
  • 200 gram roomkaas
  • 200 gram mascarpone
  • 0.5 theelepel peper
  • 2 eetlepels platte peterselie (ook steeltjes)

Voedingswaardes

Calorieën: 486kcal
,
Eiwitten: 13g
,
Bruto koolhydraten: 4g
,
Netto koolhydraten: 4g
,
Vetten: 47g
,
Macro vetten: 86%
,
Macro koolhydraten: 3%
,
Macro eiwitten: 11%

Instructies

  • Doe de mascarpone en roomkaas in een steelpannetje en verwarm op matig-hoog vuur. Snij de kaas in plakken en voeg aan het steelpannetje toe.
    kaassaus
  • Roer af en toe even door en voeg de peper toe.
    Kaassaus
  • Was de peterselie en dep droog. Snij of knip in stukjes (hou een takje apart om mee te garneren). Gebruik de steeltjes ook, want juist die hebben veel smaak.
    Peterselie
  • Voeg de peterselie aan de roomsaus toe en roer door elkaar heen.
    Peterselie saus