Ga terug
+ servings
Seroendeng

Keto seroendeng

10
5 minuten
5 minuten

Ingrediënten

  • 50 gram geraspte kokos
  • 50 gram pinda's (geroosterd)
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • 0.5 theelepel gemalen komijn
  • 0.5 theelepel gemalen laurier
  • 0.25 theelepel laos
  • 0.25 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 0.25 theelepel zout

Voedingswaardes

Calorieën: 64kcal
,
Eiwitten: 2g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 1g
,
Vetten: 6g
,
Macro vetten: 77%
,
Macro koolhydraten: 11%
,
Macro eiwitten: 11%

Instructies

  • Verhit een kleine koekenpan op matig-hoog vuur. Zodra de pan heet is, doe je er de geraspte kokos in en draai je het vuur lager.
    Kleine koekenpan met kokos
  • Houdt de kokos met een lepel in beweging, zodat het bruin kleurt maar niet verbrand. Zodra de kokos bruin is, van het vuur afhalen en laten afkoelen. 
  • Hak de pinda's fijn of maal ze fijn in een keukenmachine. Als je een keukenmachine gebruikt, stop dan op tijd, want het moet geen pindakaas worden!
    Pinda's in een kruidenmolen
  • Meng alle ingrediënten door elkaar heen. Bewaar de seroendeng is een goed afgesloten potje in je keukenkastje.