Ga terug
+ servings
Keto roerei met zalm en dille

Keto roerei met gerookte zalm en dille

1 persoon
3 minuten
3 minuten

Ingrediënten

  • 30 gram gerookte zalm
  • 2 eieren
  • 15 gram roomboter
  • 30 ml slagroom
  • 0.25 theelepel dille
  • peper en zout

Voedingswaardes

Calorieën: 372kcal
,
Eiwitten: 17g
,
Bruto koolhydraten: 2g
,
Netto koolhydraten: 2g
,
Vetten: 33g
,
Macro vetten: 80%
,
Macro koolhydraten: 2%
,
Macro eiwitten: 18%

Instructies

  • Snij of knip de zalm in kleine reepjes.
    Knip of snij de zalm in dunne reepjes
  • Klop de eieren met de room goed los.
    Eieren met room goed los kloppen
  • Het eierbeslag moet beginnen te schuimen.
    Klop tot de eieren en room beginnen te schuimen
  • Voeg nu de dille toe en roer door. Als je verse dille gebruikt, knip het dan in heel kleine stukjes.
    Meng de dille door het eierbeslag
  • Smelt de boter op matig vuur.
  • Zodra de boter bijna gesmolten is, voeg je de zalm toe. Laat de zalm op matig laag vuur een paar minuten bakken, keer de zalm af en toe om.
    Bak de zalm een paar minuten op matig vuur
  • Voeg dan het eierbeslag toe en blijf het roerei nu omscheppen en hou het los van de zijkant van de pan. Na een paar minuten de pan van het vuur halen, het roerei blijft dan nog doorgaren.
    Het eierbeslag bij de zalm gieten en goed blijven doorroeren
  • Haal de pan van het vuur als het roerei nog vochtig is. Maak op smaak met peper en zout.