Meng alle droge ingredienten goed doorelkaar.
Voeg nu de pompoenpuree en het amandel extract toe en meng alles goed door elkaar met een vork.
De amandelen in stukken hakken en ook door het beslag mengen.
Klop de eidooier los en meng door het beslag.
Laat het mengsel 10 minuten rusten zodat de psyllium kan uitzetten. Leg ondertussen bakpapier op 1 of 2 bakplaten.
Vorm ronde balletjes met (vochtige/koele) handen.
Druk de balletjes plat en vorm ze in 2 cm dikke ronde koekjes. Leg de koekjes op de bakplaten.
Bak de koekjes op 180ºC totdat ze goudkleurig zijn. Laat ze afkoelen en snijdt elk koekje in 2cm dikke repen (zoals cantuccini).
Hoe lang je deze koekjes bakt hangt er vanaf hoe droog je ze wil hebben. Als je ze droog en knapperig wilt hebben, bak je ze langer (45-90 minuten, afhankelijk van je oven) op een lagere temperatuur (160º), als je ze nog iets vochtig en zachter wil hebben dan bak je ze korter (30 minuten) op een hogere temperatuur (180º).