Leg een vel bakpapier op een snijplank. Leg de stukken kip er bovenop. Wrijf de kip met de helft van de allspice, chilipoeder en paprika aan de bovenkant in en maak op smaak met peper en zout.
Leg een vel bakpapier over de kip heen en ga met een deegroller de kip goed te lijf. Sla de kip helemaal plat (want hoe dunner hoe sneller het bakt, plus je marineert de kip omdat je de kruiden erin duwt).
Vouw het bakpapier open en draai de kipstukken om. Gebruik de rest van de paprikapoeder, chilipoeder en allspice om de kip weer in te wrijven en maak weer op smaak met peper en zout. Vouw het bakpapier er weer over en ga weer met de deegroller slaan.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op matig hoog vuur en zodra het heet is, de stukken kip in de pan doen.
Afhankelijk van hoe dun de kip is geworden, 3-5 minuten bakken en dan omkeren en de andere kant gaar bakken. De kip moet natuurlijk gaar zijn, maar vooral als je besluit kipfilet te gebruiken, bak het dan niet te lang, want dan wordt het droog.