Ga terug
+ servings
Wraps

Keto wrap

1 wrap
2 minuten
3 minuten

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 0.5 theelepel kokosolie
  • 0.5 theelepel kerriepoeder (of andere kruiden of specerijen)
  • snufje zout

Voedingswaardes

Calorieën: 83kcal
,
Eiwitten: 6g
,
Bruto koolhydraten: 1g
,
Netto koolhydraten: 0g
,
Vetten: 6g
,
Macro vetten: 66%
,
Macro koolhydraten: 5%
,
Macro eiwitten: 29%

Instructies

  • Verwarm het kokosvet in een kleine koekenpan op hoog vuur. Verspreid de kokosolie met een kwastje zodat de hele bodem van de pan ingevet is.
    kokosolie over de bodem van de pan smeren
  • Doe het ei in een kom en voeg de kerriepoeder en wat zout toe. Klop het met een vork of garde goed doorelkaar heen.
    klop het ei los met de kerriepoeder
  • Zet het vuur nu laag. Schenk het beslag in de koekenpan en kantel de pan een beetje zodat het beslag uitloopt en de hele bodem van de pan bedekt. Bak in 10-20 seconden gaar. Haal heel voorzichtig (met een bakspaan) de randjes van de wrap los van de zijkanten van de pan.
    Doe het beslag in de koekenpan
  • Draai de wrap nu om en bak nog een paar seconden op de andere kant. Zodra de randen omhoog gaan krullen, haal je hem uit de pan (dit is al heel snel!).
    Omelet omkeren en de andere kant bakken