Zet een kleine koekenpan op hoog vuur en doe er 1 theelepel milde olijfolie in. Laat goed heet worden.
Je kan het beslag voor één wrap per keer maken of voor alle wraps tegelijk. Het laatste is het snelst. Breek de eieren in een kom en voeg de kerriepoeder toe. Heel goed loskloppen!
Zet het vuur nu flink lager naar matig laag. Doe een halve soeplepel beslag in de koekenpan.
Kantel de pan, zodat het beslag de hele bodem van de pan bedekt. Je wilt een dun laagje beslag zodat je een dunne wrap krijgt die je makkelijk kan oprollen.
Na ongeveer 10 seconden ga je voorzichtig met een bakspaan de zijkanten van de omelet van de pan losmaken. Zodra je ziet dat de bovenkant van je omelet aardig droog begint te worden (ongeveer 1-1,5 minuut), draai je je omelet voorzichtig om. Zodra de randen gaan omkrullen (dat is al heel snel!) haal je je omelet eruit.
Herhaal dit totdat je alle wraps hebt gemaakt. Je doet alleen meer olie in de pan als je merkt dat je wrap aan de bodem begint vast te zitten. Als dit niet gebeurt hoef je geen olie toe te voegen.
Zodra je al je wraps gemaakt hebt, leg je ze op een grote snijplank of schaal om ze te gaan vullen. Eerst wel even de koriander uit laten lekken en droog deppen. Snij of hak het in stukjes en voeg dan aan de kip-kerrie mix toe. Zet het vuur uit.
Doe 2 eetlepels kip-kerrie mix in het midden van een wrap.
Zeg maar een soort worstje dat in de wrap ligt. Vouw de wrap dicht en leg op een schaal. Herhaal voor de andere wraps.