Natuurlijke zoetstof

Natuurlijke zoetstof is handig als je toch iets van zoetigheid nodig hebt in keto bakgerechten.

Ik gebruik het liefst een paar plakjes banaan. Banaan is snoep van de natuur en heeft geen loze caloriën zoals in suiker, want banaan heeft tenminste vezels en mineralen.

Verder vind ik banaan een lekkere natuurlijke zoetstof en veel lekkerder smaken dan bijvoorbeeld stevia.

Recept Afdrukken
Natuurlijke zoetstof
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan je menuplanner
Dit recept is toegevoegd aan je menuplanner
Voeg toe aan boodschappenlijst
Dit recept staat nu op je boodschappenlijst
Prep Tijd 5 minuten
Porties
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan je menuplanner
Dit recept is toegevoegd aan je menuplanner
Voeg toe aan boodschappenlijst
Dit recept staat nu op je boodschappenlijst
Instructies
  1. Ik gebruik soms een paar plakjes banaan om een gerecht te zoeten. Zodra ik twee rijpe bananen heb, snij ik ze daarom in plakjes en vries ze in. Ik haal dan het aantal plakjes banaan wat ik nodig heb uit het bakje. De plakjes ontdooien heel snel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.