over ons

Nienke

Leeftijd: 56 jaar
Vroegere gezondheidsproblemen: astma,
gewrichtspijn, hoofdpijn, vaak ziek
Vroegere BMI: 29
Aantal kilo afgevallen: 20+
Huidig BMI: 21

Giulio

Leeftijd: 54 jaar
Vroegere gezondheidsproblemen: artrose,
vervette lever, eczeem, vermoeidheid
Vroegere BMI: 28
Aantal kilo afgevallen: 25+
Huidig BMI: 18

Reviews

Carla
Carla
Lees verder
Als een beginner vond ik het allemaal heel duidelijk en overzichtelijk. Makkelijke en lekkere recepten, veel info en goed te overzien. Bij de Keto Challenge krijg je elke dag goede begeleidingsemails en af en toe een appje.
Top!
Margreet
Margreet
Lees verder
Fantastische site met veel informatie die wetenschappelijk onderbouwd is. Geen flauwekul, maar feiten. Fijn dat jullie bestaan en fijn dat ik jullie gevonden heb. Bedankt voor jullie info!
Peter
Peter
Lees verder
Heel veel lekkere recepten en interessante blogs! Ik ben geabonneerd op de gratis wekelijkse keto update van keto-recepten.nl, en dat is ook heel handig!
Jeannette
Jeannette
Lees verder
Ik had het keto dieet al eens eerder gebeurd maar dat lukte niet. Ik heb daarom mee gedaan aan de Keto Challenge van keto-recepten.nl en ik ben daarmee in de eerste twee weken al drie kilo afgevallen! Het was makkelijk te volgen door de weekmenu's, al is het natuurlijk wel een heel andere manier van eten. Ik ben nu bezig met de Fat-Adapted Challenge en ik ben de hele tijd in ketose!
Heleen
Heleen
Lees verder
Keto Challenge was super! Veel duidelijke informatie en elke dag een email. Voor een beginner vind ik het allemaal heel fijn om kant-en-klare menu's te hebben, je hoeft nergens over na te denken. Bedankt!
Stella
Stella
Lees verder
Ik ben 1 kilo afgevallen, waar ik ontzettend tevreden over ben. Zeker gezien het feit dat ik hiervoor redelijke crashdieten heb gevolgd. Weinig trek, geen honger en toch af en toe een droog wit wijntje. Heel goed vol te houden.
Ben
Ben
Lees verder
Het keto dieet lukt prima sinds ik de keto challenge heb gedaan. Ik ben een aantal kilo afgevallen en nu voel ik me goed.
Patrick
Patrick
Lees verder
Zo’n weekmenu met boodschappenlijst is heel handig. Hoef je helemaal niet meer na te denken. Ik zou de keto challenge zeker aanraden!
Peter
Peter
Lees verder
Heerlijke recepten! 🤩 Nu kan ik het keto dieet echt beter volhouden!
Anna
Anna
Lees verder
Het keto dieet gaat goed sind ik keto-recepten.nl gevonden heb! Ik zit nu vaker in ketose 🥳 Een maaltijd overslaan gaat ook makkelijk. Met coaching is het allemaal veel makkelijker en beter te volgen geworden. Bedankt voor de hulp!
Gert-Jan
Gert-Jan
Lees verder
Super blij met alle ondersteuning die je krijgt bij een goud lidmaatschap! Ik raad het goud lidmaatschap aan iedereen aan die wat meer ondersteuining nodig heeft bij het keto dieet! De gepersonaliseerde weekmenu's waren ook fantastisch.
Jo
Jo
Lees verder
Sinds ik de keto challenge heb gedaan begrijp ik het keto dieet veel beter! Mij aan het menu houden gaat ook makkelijker. Zelfs al zie ik snoep of andere zoetigheid in huis liggen, heb ik niet meer de neiging om het op te eten.
Marlies
Marlies
Lees verder
Sinds ik de Fat-Adapted Challenge heb gedaan, heb ik zo veel meer energie! Vroeger was ik na een ronde hardlopen al dood moe, maar nu ben ik niet eens buiten adem!
Christien
Christien
Lees verder
De recepten zijn allemaal heerlijk! Mijn favorieten zijn de spanakopita, de pannenkoeken en de supersnelle broodjes.
Sietske
Sietske
Lees verder
Het keto dieet gaat erg goed! Ik neem al geen tussendoortjes meer, ik ben het ontbijt nu langzaam aan aan het afbouwen. Het brons lidmaatschap helpt echt om je een goede start te geven met het keto dieet. Een echte aanrader!
Jack
Jack
Lees verder
Ik voel me super goed nu ik het keto dieet doe! Ik ben heel veel afgevallen, en ik heb veel meer energie. Als lid van keto-recepten.nl heeft de begeleiding en alle weekmenu's mij heel veel geholpen.
Robert
Robert
Lees verder
Ik ben maar een week bezig, en ik ben al 2 kilo afgevallen! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken!
Bert
Bert
Lees verder
Sinds ik de keto challenge heb gedaan, ben ik heel anders gaan koken. De roomsausjes vind ik vooral heerlijk en zo makkelijk om te maken!
Vorige
Volgende

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.