Uitgebakken spek

Uitgebakken spek

Klik  om direct naar het recept voor uitgebakken spek te gaan. Uitgebakken spek Spek uitbakken is heel simpel! Je moet het wel de tijd geven, zo’n minuut of 20 op laag-matig vuur. Maar dan heb […]

100 gram aardbeien

Kommetje aardbeien

Op een keto dieet kan je ook af en toe aardbeien als tussendoortje of als toetje eten. Je moet alleen de hoeveelheden wel in de gaten houden, want vergeleken met frambozen bevatten ze wel wat […]

Keto snack olijven

Olijven

Olijven zijn de perfecte keto snack. Snel, makkelijk en lekker. Laag in koolhydraten, relatief hoog in gezonde vetten en ze bevatten veel vezels. Toch even uitkijken welke olijven je koopt. Je wilt namelijk olijven in […]

Keto snack Gekookt ei

Gekookt ei

Klik  om direct naar het recept voor een gekookt ei te gaan. Een gekookt ei: de perfecte keto snack Vooral als je net met het keto dieet begint, heb je waarschijnlijk nog behoefte aan tussendoortjes. […]

keto tussendoortje

Frambozen

Als je op zoek bent naar een snel en makkelijk tussendoortje, wat is dan lekkerder dan een handje frambozen? Frambozen zijn namelijk heel laag in koolhydraten! Houd toch wel de hoeveelheid in de gaten. Beperk […]

Keto zelfgemaakte bouillon

Kippebouillon

Klik  om direct naar het recept voor deze echte keto kippebouillon te gaan. Keto kippebouillon: een must als je met het keto dieet begint! Als je met een keto dieet begint, ga je je stofwisseling […]

Zelf ingrediënten maken

Geroosterde pistache nootjes

Klik   om direct naar het recept te gaan. Zelf pistache nootjes is helemaal niet moeilijk en wel zo lekker. Bovendien bepaal je zelf hoeveel zout je toevoegt en hoef je geen olie toe te voegen. […]

Keto hapjes: gevulde eieren

Gevulde eieren

Gevulde eieren – vroeger zag je ze heel vaak op feestjes. Tegenwoordig niet meer, heel jammer! Klik   om direct naar het recept te gaan. Gevulde eieren: zo klaar Gevulde eieren zijn heel makkelijk om te […]

Keto snack: geroosterde amandelen
Kooktechnieken

Amandelen roosteren in 8 minuten

Klik   om direct naar het recept te gaan. Amandelen roosteren is helemaal niet moeilijk en je bent zo klaar. Geroosterde amandelen zijn veel lekkerder dan ongeroosterde amandelen. Roosteren is een oude kooktechniek om de smaak […]

Italiaanse amandelpuddinkjes met kersen (Pardullas)

Amandelpuddinkjes: Italië is niet echt een puddingland, maar deze amandelpuddinkjes met hun combinatie van smaken zijn echt Italiaans. Klik  om direct naar het recept te gaan. De originele naam voor deze amandel pudding is ‘Pardullas’. Ze […]