Keto Cursussen

De Keto Challenge

Het keto dieet is een heel andere manier van eten. In het begin kan het best lastig zijn om te weten wat je nou wel of niet kan eten en hoeveel je kan eten. De Keto Challenge helpt je met de omschakeling naar het keto dieet. 

Je volgt twee weken lang twee keto weekmenu’s met ontbijt, lunch en avondeten. Deze menu’s zijn zo samengesteld dat je in 3-4 dagen in ketose komt en bovendien de kans op keto griep zo klein mogelijk maakt. Hier kan je meer informatie vinden over de Keto Challenge.

De Fat Adapted Challenge

Als je het keto dieet al wat langer volgt, maar wat extra motivatie nodig hebt, tegen problemen aan loopt met het samenstellen van een menu of een gewichtsplateau hebt bereikt, dan kan de Fat Adapted Challenge je weer op weg helpen. Het werkt zoals de keto challenge: je krijgt speciaal aangepaste weekmenu’s, dagelijkse begeleidings e-mails en whatsapp support. 

Kant-en-klare weekmenu’s

Als je vooral op zoek bent naar kant-en-klare weekmenu’s of hulp nodig hebt met het samenstellen van je eigen weekmenu’s dan is het keto-recepten.nl lidmaatschap een goede optie voor je. 

Menu op maat

Het kan natuurlijk ook zijn dat je hulp zoekt met het samenstellen van een gezond menu voor je kind of de hele familie, want niet noodzakelijkerwijs keto is. In overleg kan ik een menu op maat aangepast aan jouw specifieke omstandigheden voor je maken. Neem dan contact met me op.

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.