Algemene regels voor Forums

Als lid van Keto Recepten kan je deelnemen aan de forums. Er zijn een aantal algemene regels voor deelname aan de forums en de forums hebben ook een aantal specifieke regels per forum. Lees deze regels daarom ook!

Algemene regels voor het gebruik van de forums

1. Behandel andere leden met respect en waardigheid. Er is geen enkele tolerantie voor het mishandelen / misbruiken / pesten van andere groepsleden. Alle berichten kunnen worden verwijderd naar goeddunken van de administrator.

2. Als je medische vragen hebt, kan de administrator niet antwoorden en wordt je bericht mogelijk verwijderd. Voor medische vragen, raad ik je aan om rechtstreeks contact op te nemen met een gekwalificeerde medische expert. De forums zijn niet bedoeld als vervanging voor medisch advies van welke aard dan ook.

3. We bespreken geen extreme versies van het keto dieet, waarbij helemaal geen groenten gegeten worden. Berichten die dit wel doen worden automatisch zonder waarschuwing verwijderd.

4. Het maken van reclame voor supplementen of waren die je verkoopt, zelfreclame voor boeken die je hebt geschreven, pagina’s / groepen die je beheert of andere groepen die je vaak bezoekt, is niet toegestaan. Er is geen tolerantie voor leden die een (ELK) artikel verkopen of praten over hun link of de link van iemand anders naar een item dat ze verkopen.

5. Als je een opmerking of bericht plaatst voor iemand zodat die persoon jou een PM stuurt of jouw pagina of groep bezoekt of voor je eigen voordeel, wordt je uit deze groep verwijderd. Deze groep is geen GRATIS advertentie voor jou, een andere groep, coachingsvaardigheden of een andere pagina.

6. Deze groep is niet bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

7. Plaats uitsluitend foto’s van eten dat binnen het keto dieet past en waar geen zoetstoffen aan toegevoegd zijn. Dus foto’s van eten dat gemaakt is met behulp van stevia, swerve, erythritol of andere soortgelijke stoffen zijn niet toegestaan en worden onmiddellijk zonder waarschuwing verwijderd. Je mag wel voedsel en macro’s, inclusief mogelijke zoetstoffen, bespreken met geschreven tekst.

8. Als je diabeet bent en/of hoge bloeddruk hebt of medicijnen gebruikt, moet je extra voorzichtig zijn. Ik kan hier niet over adviseren. Houd je bloedsuikers nauwlettend in het oog en pas jouw medicijnen dienovereenkomstig aan met de hulp van jouw arts. Medische toezicht door jouw arts is verplicht. Als je geen medische begeleiding hebt, ga dan niet het keto dieet volgen of (vet)vasten.

9. Ik heb als administrator van de forums de mogelijkheid om een bericht en/of opmerking te verwijderen, zonder een waarschuwing, voor het overtreden van de groepsregels. Mocht je de regels van de forums breken dan kan ik je uit het desbetreffende forum verwijderen.

 

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update!

mEER INFORMATIE & EXCLUSIEVE KORTINGEN

Abonneer je nu op de gratis
Wekelijkse Keto Update.